hren

Šokirana majka, jedne od napadnutih djevojčica, kojih je nepoznati mladi muškarac dočekao u utorak tijekom jutra u parku u Kaštel Gomilici i napastovao ih, podijelila je svoju priču s redakcijom Portala, nevjerujući da se njenom djetetu i prijateljici njene kćeri to dogodilo.

- Dok čitam danas brojne medije i u nevjerici se zgražam kako netko može pokušati seksualno zlostavljati maloljetno dijete, nisam niti svjesna da se zapravo radi o mojoj kćerkici. Vidno šokirana, prepričava nam majka devetogodišnje djevojčice  kojoj je usred bijela dana mlađi muškarac prišao s leđa, počeo je maziti po vratu i ljubiti.

Kako nam je kazala majka, njena kćer se jutros s prijateljicom vraćala s treninga, a do tada je nikad nije samu puštala da ide. Kako joj je kćer imala mobitel zvala ju je prije i poslije treninga. Kada joj se poslije treninga nije javila, zvala je njenu prijateljicu i ostala u šoku kad je čula šta im se dogodilo. Bosih je nogu, trčeći stigla do svog djeteta.

- Javila mi se da je stigla na trening no, na povratku kući, kada sam je išla nazvati kako bi bila mirna, jer je trebala prijeći cestu, nije mi odgovarala na pozive. Zvala sam jednom, drugi put, treći put, a ona mi se nije javljala. Odmah su mi se oduzele noge i to mi je bio alarm za uzbunu. Pomislila sam ono najgore, kako ju je ne daj Bože, udario neki automobil. Kako mi se nije javljala odmah sam nazvala njezinu prijateljicu, a u tom trenutku je ona nazvala mene. Malena je plakala i u šoku mi kazala kako ih je napao neki momak i kako je moju kćer počeo s leđa dirati i maziti te ljubiti po vratu. Odsjekla sam se i doslovno bosih nogu krenula trčati prema svom djetetu i prijateljici koja me nazvala – kazala nam je vidno šokirana i uplakana majka.

Majka je kazala i kako su djevojčice primijetile mladića mlađih godina koji je bio proćelav i u crnoj trenerci i patikama i tamnomodroj majici.

- Nakon treninga one su nastavile put do kuće i nakon nekih 300 metara u susjednoj ulici, on ih je dočekao u nekom grmlju i napao. Sa leđa je uhvatio moju kćerku i počeo joj se približavati i čak prislanjati svoju glavu uz njezin vrat. Prijateljica je počela vrištati, a moja kćerka plakati. Tko zna što bi bilo da prijateljica nije vrištala, a manijak se prepao ili ne daj Bože da je moje dijete bilo samo – vidno potresena, priča majka.

Njih dvije su, nakon što je on pobjegao otrčale do prve sigurne ulice i spasile se od nasilnika. Prema riječima majke, kćer joj je za sada dobro.

- Ona je još malena, kao i njezina prijateljica, pa valjda ne razumiju što se zapravo dogodilo. U jednu ruku bolje je da je tako. Sada moramo pratiti razvoj situacije i ako bude potrebno obratiti ćemo se nadležnim institucijama, a to nam je savjetovala i policija. Za sada je sve dobro, a što će biti sutra, vidjeti ćemo. U šoku smo svi  i ja i suprug i cijela rodbina kao i susjedi i prijatelji koji nam daju podršku i uz nas su. Ne ponovilo se nikada i ne dogodilo se nikom – kazala je na kraju vidno uznemirena majka.

Kako smo danas i pisali policija je obaviještena o cijelom događaju i u tijeku je kriminalističko istraživanje te se traga za nepoznatim muškarcem.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij