hren

Tijekom jutra u parku u Kaštel Gomilici zbio se strašan događaj u kojem je za sada nepoznati muškarac presreo dvije djevojčice te ih počeo dirati, a jednu od njih i ljubiti.  Policija je upoznata s nemilim događajem te provodi kriminalističko istraživanje i traga za nepoznatom muškom osobom.

Kako doznajemo, riječ je o dvije devetogodišnjakinje koje su prolazile kroz park u sklopu kojeg se nalazi i dječje igralište, gdje ih je dočekao nepoznati muškarac i počeo napastovati. Jedna od njih je u slijed toga nemilog događaja počela vrištati  te je potom muškarac pobjegao. Okolni stanari su vidjeli muškarca, a događaj  je prijavljen i policiji.

- Informaciju smo zaprimili u 10 sati te smo odmah izašli na teren i započeli s kriminalističkim istraživanjem. Prema prvim informacijama, na  području Kaštela za sada nepoznati muškarac je zaustavio dvoje djece te ih je počeo dirati po tijelu, a jedno od njih i ljubiti – kazala nam je Antonela Lolić glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Sličan šokantan događaj zbio se i jučer u Splitu u blizini osnovne škole i dječjeg vrtića, gdje je na javnome mjestu na očigled prolaznika muška osoba zadovoljavala pohotu. Tom prilikom, policijski službenici su priveli 44-godišnjaka pritvornom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij