Splitsko-dalmatinska županija i ovu će godinu dodijelit 25 stipendija u iznosu od 500 kuna mjesečno u 2020. godini mladim nadarenim sportašima, s tim da se dvije stipendije dodjeljuju mladim sportašima s invaliditetom. Prijave se podnose putem pošte do 15. lipnja Upravnom odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport u Splitu.

Riječ je o stipendijama koje će se dodijeliti mladim sportašima koji su redovni učenici osnovnih te prvih i drugih razreda srednjih škola, ili su to bili do završetka školske godine 2019./2020, a koji imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije.

Pravo na prijavu imaju sportaši koji ni po kojoj drugoj osnovni ne primaju novčanu potporu. Prijavu za dodjelu stipendija sportašima podnose njihovi sportski klubovi. Klubovi koji prijavljuju više sportaša moraju rangirati sportaše sukladno rezultatima. Prijave klubova s više sportaša, a koji nisu rangirani sukladno kriterijima neće se uzeti u razmatranje.

Uz prijavu sportski klub prilaže, odgovarajuću dokumentaciju iz koje su vidljivi sportski rezultati i uspjesi, potpisanu izjavu roditelja da njihovo dijete ne prima novčanu naknadu po drugim osnovama i potvrdu škole da je sportaš redovan učenik te koji razred pohađa.

Prijava se podnosi na adresu:
Splitsko-dalmatinska županija
Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport
Domovinskog rata 2, Split
s naznakom „za stipendiranje mladih sportaša“

Za informacije klubovi se mogu obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij