hren

UDRUGAMA PODIJELILI ŠEST RAČUNALA
Na samom početku školske godine nepoznati lopovi otuđili su iz osnovne škole Ostrog u Kaštel Lukšiću veći broj računala i druge tehnike, a do novih učenici i djelatnici škole još nisu uspjeli doći. No Uprava i nogometaši Vala priskočili su u pomoć i donirali im dva stolna računala s pripadajućim ekranima.

- Zahvaljujemo se nogometnom klubu Val, koji su nam ovom donacijom olakšali svakodnevicu poručila je ravnateljica škole Silvana Maganjić.

No, priča o dva računala učenicima Ostroga tek je dio cijele priče o računalima koje je NK Val proslijedio ovih dana potrebitima.
Naime, klub iz Kaštel Starog dobio je od Zagrebačke banke na poklon osam stolnih računala te im nije trebalo mnogo da odluče kako će za svoje potrebe zadržati dva računala, a ostalih šest donirati dalje.

- Prethodno smo odlučili da dio dobivenih računala proslijedimo kaštelanskim udrugama kojima je to potrebno - kazao nam je predsjednik Vala Vinko Strizić 

kako Strizić navodi,  po jedno računalo i jedan ekran proslijedili su Udruzi žena liječenih na dojci, Pučkim pivačima Donjih Kaštili, ribičima „Srdele“ te Udruzi tjelesnih invalida Kaštela.

- A kad smo pročitali vijest da su otuđena računala u školi Ostrog nismo previše razmišljali i odlučili smo i njima pokloniti dva računala s ekranima. Nije mnogo, ali u ovoj situaciji bit će im od značajne koristi – zaključio je Strizić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij