hren
 

PROGRAM ZA NAJMLAĐE
Deseti Dani Kaštelanskog kazališta nastavljaju se ovog petka, 2. listopada, a na programu su dvije predstave za najmlađe, „Ružno pače“ kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula te „Izgubljeni zeko“ škole glume Kaštela.

„Ružno pače“ predstava je za koju je, po uzoru na istoimenu bajku,  tekst napisala Ljiljana Garbati, koja ujedno potpisuje i režiju te koreografiju predstave.
Scenografija je djelo  Nine Kamenjarin, a kostimografija Jelene Carev, dok u predstavi, koja traje 30 minuta, glume djeca kazališta Škatula
Predstava govori o nevoljama malog labuda koji se greškom izlegao u pačjem gnijezdu. Odmah na početku karakteriziran je kao drugačiji i biva odbačen od okoline te napušta gnijezdo. 

Predstava započinje u 18.30 sati, a kao i sve druge predstave ove manifestacije, održat će se u Kulturnom centru u Kaštel Lukšiću.  Nakon obavljenih rezervacija, za ovu predstavu ostalo je poneko slobodno mjesto.

Bez slobodnih mjesta

No slobodnih mjesta više nema za predstavu Škole glume „Izgubljeni zeko“,koja će se istog dana održati u 20 sati. Radi se o predstavi  koja je rađena prema tekstu Ranke Ostojić, a u režiji Rubine Sarajlić. Za ovu predstavu kostimi su djelo Kristine Uvodić, dok je autor glazbe Mario Čuljak.

Za sve koji ovog puta nisu uspjeli na vrijeme rezervirati mjesto za ovu 20-minutnu predstavu o zeki koji je na nagovor svojih prijatelja iz šume pobjegao od kuće, dobra vijest je da će „Izgubljeni zeko“ još jednom biti prikazan na Danima Kaštelanskog kazališta i to u petak, 16. listopada.

Ulaz na predstave je besplatan.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij