hren
 

Nakon što je udrugu Biblijski vrt Stomorija od samog osnutka vodila najpoznatija kaštelanska ekologinja Ivna Bućan, udruga je dobila  novo vodstvo, izabrano na izvanrednoj Izbornoj skupštini održanoj ovog tjedna, a udrugu će ubuduće voditi Anton Žanić.

Iako je došlo do smjene u samom vrhu udruge, Ivna Bućan, koja je bila i glavna inicijatorica osnivanja Biblijskog vrta,  aktivno će i dalje sudjelovati u njenom radu.

- Pred udrugom je u skoroj budućnosti mnogo aktivnosti, obaveza i projekata te je gospođa Bućan izrazila želju da netko mlađi i educiraniji po pitanju tehnologije i nove komunikacije preuzme vodstvo udruge. To nije njen odlazak iz udruge jer unatoč njenim godinama, puna je snage i volje za radom na području zaštite prirode. Ona će i dalje biti i pokretač i oslonac, a moramo naglasiti da je ona ujedno stručna savjetnica za zaštićenu prirodnu baštinu u Kaštelima, pri žpanijskoj javnoj ustanovi pa će i dalje biti na raspolaganju svima kojima je potreban i savjet i stručna pomoć – kazali su u udruzi.

A prema odluci Skupštine udrugu od ovog tjedna vodi  predjednik Anton Žanić, a dopredsjednica udruge je Vera Rilov, dok je tajnica udruge Ankica Livaković.

Izabran je i novi Upravni odbor kojeg, osim novog predsjednika Antona Žanića, čine i Ivan Čagalj, Merica Pletikosić, Sanja Viculin i Teo Lisičić. U Nadzorni odbor izabrani su Ante Vuletin, Guido Piasevoli te Milka Teklić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij