hren
 

APEL VOZAČIMA
Za problem kršenja jednog smjera u ulici Brce u Kaštel Kambelovcu, kao i za prebrzu i neopreznu vožnju u navedenoj ulici i to u oba smjera, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća istakla je Doris Grgurin kao gradska vijećnica, ali i kao predsjednica Vijeća mjesnoga odbora Kaštel Kambelovca.

Naime, prema dopisu kojeg je redakciji Portala poslala Grgurin u njeno ime i ime članova Vijeća Mjesnog odbora, žele skrenuti pozornost prije svega vozačima, jer kako je kazala prebrze i neoprezne vožnje nažalost ima po kaštelanskim cestama, kao i kršenja jednosmjera, posebno se osvrćući na ulicu Brce u Kaštel Kambelovcu.

- Zašto im ništa ne znače djeca koja se igraju i prelaze tu jednosmjernu ulic Brce? Zašto se svađaju s onima koji ispravno voze? Ima li kršenja jednosmjera još igdje po Kaštelima – samo su neka od pitanja koja je vozačima uputila Grgurin i dodala da bi se trebali zapitati bi li vozili u suprotnom smjeru na Cesti Ivana Pavla Drugoga ili Poljičkom cestom u Splitu.

Prema, njenim riječima još prošle godine peticiju s potpisima Kambelovčana zbog kršenja propisa u prometu predali su načelniku Policijske postaje Kaštela i Gradu Kaštela.

- Gradske službe, odnosno pročelnica Marija Pelivan i ing. Antonio Bartulović te policija čine svoj dio posla, a kršiteljima prometnih propisa upućujemo apel, jer drugo ne možemo – kazala je Grgurin i dodala da trebamo savjesne vozače, ali i da se čekaju dobra rješenja prometne policije.

- Očekujemo da novi ustroj MUP-a bude u korelaciji s brojem stanovnika našeg grada. Držimo da bi kontrole kaštelanske prometne policije dobro došle i  na drugim mjestima, a ne samo na kambelovskom Brcu – zaključila je Grgurin.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij