hren

OSIGURANA I NAGRADNA IGRA ZA DARIVATELJE
Članovi Hajduka s područja grada Kaštela u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Kaštela organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se održati u petak, 25. rujna, od 9 do 13 sati u prostorijama gimnazije u Kaštel Novom.

U sklopu akcije darivanja krvi članovi Hajduka pokrenuli su i akciju prikupljanja donacija za upis legendarnog Hajdukovog igrača iz 1970-ih, pokojnog Mićuna Jovanića iz Kaštel Gomilice u tematski park na Poljudu Za sva vrimena. Tako će se za svaku darovanu dozu krvi donirati tri kune, a u vrlo kratkom roku odazvala su se 33 sponzora.

- Ukupno je potrebno prikupiti 7500 kuna kako bi legendarni igrač bio upisan, a već u prethodnoj akciji, na projekciji filma Naš Hajduk – Projekt jedne ljubavi, prikupljeno je 1260 kuna, a uvjereni su kako će ovom akcijom prikupiti i ostatak sredstava potrebnih za upis - poručuje organizator i pozivaju sve humanitarce i hajdukovce da se odazovu ovoj humanoj i hajdučkoj akciji i zahvaljuju brojnim sponzorima koji su ih podržali.

Ujedno će se u sklopu dobrovoljnog darivanja krvi održati i nagradna igra za darivatelje te će
tri najsretnija biti nagrađena knjigom Naš Hajduk – Borba navijača za klub.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij