hren
 

DISLOCIRANI ODJEL U KAŠTELIMA PRIMA ŠESNAEST NOVIH POLAZNIKA
Glazbena škola Josipa Hatzea na svojim je stranicama objavila poziv za upis na tečaj početnoga solfeggia u školskoj godini 2020/21. u matičnoj školi u Splitu, kao i dislociranim odjelima u Kaštelima i Trogiru.

Na tečaj početnog solfeggia, koji počinje od 1. listopada, mogu se prijaviti svi zainteresirani učenici bez polaganja prijemnog ispita do popunjenosti upisne kvote, koja je za dislocirani odjel Kaštela šesnaest polaznika.

Preporuka je da se na tečaj upisuju djeca koja pohađaju 1. ili 2. razred redovite osnovne škole, a za upis je potrebno od 14. do 26. rujna (do popunjenosti grupa) na mail škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., dostaviti  presliku rodnog lista i domovnice, ispunjenu upisnicu sa svim traženim podacima, uključujući i potpis roditelja na Ugovor o participaciji na njenoj poleđini te potvrdu o uplaćenoj donaciji učeničkom fondu od 150,00 kuna na IBAN škole: HR5924070001100581943, uz poziv na broj 652642.

Upisnicu i uplatnicu zainteresirani polaznici mogu  preuzeti OVDJE, a termini nastave za dislocirani odjel škole u Kaštelima, na adresi don Frane Bege 1 u Kaštel Kambelovcu, dogovaraju se s voditeljicom na broj 095 480 08 03.

Mjesečni iznos temeljne participacije od 200,00 kn se plaća se za devet nastavnih mjeseci (1.800,00 kn godišnje) za učenike upisane u matičnu školu u Splitu kao i sve Dislocirane odjele, navodi se na stranicama škole Josipa Hatzea.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij