hren
 

Dječji vrtić Kaštela i ove pedagoške godine organizira Program predškole za predškolsku djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programima predškolskog odgoja s područja Kaštela, a upis u predškolu provest će se sljedećeg tjedna, od 14. do 18. rujna.

Program predškole, koju u javnosti popularno nazivaju Mala škola besplatan je i obavezan u godini prije odlaska u školu, za djecu koja ne pohađaju niti jedan vrtić, odnosno nisu uključena u neki od predškolskih programa.  Malu školu mogu pohađata djeca, rođena od 1. travnja 2014. godine do 31. ožujka 2015. godine.
Mala škola započet će 1. listopada ove, a završiti 31. svibnja iduće godine.

Uz zahtjev za upis djece u predškolu roditelji ili skrbnici trebaju priložiti presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list djeteta, bez obzira na datum izdavanja dokumenta, potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom zdravstvenom sistematskom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić, presliku mišljenja prvostupanjskog tijela vještačenja (CZSS) ili odgovarajućeg medicinskog i drugog nalaza, mišljenja i rješenja nadležnih tijela, ustanova i vještaka o postojanju teškoće o razvoju.

Upisi se vrše pozivom na broj telefona pedagoga  091 225 4803 i 097 737 0555,  navedenim danima od 8 do 12 sati te će tom prilikom roditelji dobiti i sve potrebne informacije.

- Roditeljski sastanak za roditelje djece polaznike Programa predškole održat će 24. rujna u 18 sati u dječjem vrtiću „Maslina“ na adresi Put sv.Lucije 1 u  Kaštel Štafiliću, a na taj sastanak roditelji su dužni donijeti ispunjeni  Zahtjev za upis djece, zajedno sa traženom dokumentacijom.
Mjesto izvođenja Programa predškole ovisit će o slobodnim kapacitetima Dječjeg vrtića „Kaštela“ te broju polaznika – najavili su u DV Kaštela.

Obrazac Zahtjeva za upis djece u program predškole moći ćete preuzeti na internet stranici vrtića www.dv-kastela.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij