hren
 

NIŠTA IH NE MOŽE ZAUSTAVITI
Nekoliko desetaka Tomosovih motora i mopeda  ove je nedjelje na rivi u Kaštel Sućurcu plijenilo pažnju građana, a za ovo 12. okupljanje vlasnika Tomosovih popularnih vozila na dva kotača i ovog puta zaslužan je bio domaći OMK Adria.

Iako je pandemija kronavirusa smanjila program događanja, na ovaj susret pristigli su vozači i motori iz Kaštela i okolice, poput Splita, Solina, Konjskog i drugih mjesta, ali i gosti iz Zadra, Šibenika i Zagreba.
Popularne koze, automatici, peteri i drugi Tomosovi modeli, proizvedeni i prije više desetljeća i ovog su puta pričali priče o svojim iskustvima i godinama u vožnji ulicama pojedinih gradova, a njihovi stariji vlasnici prisjetili su se brojnih zanimljivih trenutaka, dok su oni mlađi stvarali svoje prve uspomene.

U sklopu ovogodišnjeg druženja sudionici susreta napravili su tradicionalni đir po centru Kaštel Sućurca, a oni željni natjecanja pokazali su svoju vještinu vožnje između čunjeva, kao i tko može sporije proći od starta do cilja.
Svima njima na dolasku je zahvalio glavni organizator Tonči Šiškov – Zagor te su najbolji kući odnijeli pokale, a svi su dobili i prigodne zahvalnice, kao i slatke ljetne slastice za koje se organizator pobrinuo.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij