hren
 

PRIKAZAN FILM O HAJDUKU
Sedamdesetak Kaštelana, zaljubljenika u Hajduk i sve Hajdučko, u petak navečer imalo je priliku odgledati film „Naš Hajduk – projekt jedne ljubavi“, čiju su projekciju na igralištu Gimnazije u Kaštel Novom, organizirali navijači Hajduka iz Kaštela.

Svi oni, tijekom 68 minuta, mogli su popratiti događaje i priče navijača Hajduka u periodu od 2004. do 2016. godine, koje je u dokumentarni film uklopio redatelj Ivan Šarić.

Hajduk je u ovom filmu, kao i u životu, klub koji za mnoge predstavlja više od života i simbolizira otpor moćnima, a zaštitu slabima.
Vrijednosti na kojima klub živi, financijske nedaće, zakulisne igre, sumnjivi poslovi, sportski neuspjesi, frustracije navijača, bezuvjetna podrška klubu, navijačka borba za te temeljne vrijednosti, dio su onoga o čemu priča ovaj film.

Osim odgledanog filma, svi nazočni ove su večeri mogli se uključiti u rad udruge navijača te uključiti se u otkup dionica pa se otkupu dionica priključilo još šest Kaštelana
Isto tako, publika je imala priliku donirani i određena sredstva,  kojima će se financirati upisivanje imena Mićuna Jovanića u park Za sva vrimena, a tko je bio Mićun Jovanić mogli su vidjeti u kratkom filmu o ovom legendarnom Hajdukovom igraču. Ove večeri Kaštelani su u ovu svrhu donirali oko 1300 kuna, a uskoro će biti organizirana još jedna akcija s istim ciljem.

 

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij