hren

Ovog petka na adresu redakcije stiglo nam je nekoliko fotografija i kratak tekst jednog našeg čitatelja, s kritikama o događaju na plaži Đardin u Kaštel Starom.

- Iako je početak rujna, kupača i turista u Kaštelima još ima pa tako i na popularnoj plaži Đardin u Kaštel Starom. A svi kupači koji su se ovog petka našli na toj plaži ostali su u čudu kada su vidjeli da jedan brod, nonšalatno prelazi granicu postavljene barijere i ulazi na područje namjenjeno kupačima. Plutače na barijeri nakon njegovog prolaska ostale su zapetljane.
No, tu nije bio kraj. Osoba koja je upravljala brodom usidrila ga je uz mul, odmah do spomenika „sidro“, spoijila se gumom u obližnji kafić i odradila posao čišćenja i pranja broda. Svi smo ostali u šoku... pereš brod tik uz kupače u moru!?
Neki od nas zvali smo nadležne pa i komunalne redare, no nismo uspjeli s njima stupiti u kontakt pa evo šaljemo ove fotografije vama kao dokaz bezobzirnosti jednog vlasnika plovila prema kupačima, a vjerujemo i kršenja zakonskih propisa koji vrijede i na kopnu i na moru – napisao nam je ogorčeni čitatelj.

 

 

Foto:čitatelj


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij