hren
 

ZAINTERESIRANI SE MORAJU PRIJAVITI
Kako bi smanjili otpad na gradskim ulicama i drugim javnim površinama, u tvrtki Zeleno i modro iznalaze različita rješenja, a jedno od njih je i dodatna usluga odvoza određenog otpada poslovnim korisnicima, čime se smanjuje količina otpada u preostalim kontejnerima uz obalu te se dodatno potiče razvrstavanja otpada.

- Pozivamo ugostiteljske objekte, ukoliko su zainteresirani za skupljanje miješanog otpada u večernjim satima, da se jave na broj telefona 535-068 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Također pozivamo sve ostale poslovne korisnike, ukoliko imaju potrebu za skupljanjem kartonske i papirnate ambalaže te plastične folije, da se također jave na gore navedeni broj telefona ili mail – stoji u obavijesti iz tvrtke Zeleno i modro.

U gradskoj komunalnoj tvrtki odlučili su na ovakav način osigurati adekvatno zbrinjavanje otpada za sve ugostitelje, koji zbog lokacije nemaju mogućnost postavljanja spremnika za  miješani komunalni otpad, ali i za ostale poslovne korisnike, koji imaju veće količine kartonske ambalaže.

- Nakon što primimo zahtjeve, kontaktirati ćemo zainteresirane korisnike kako bi dogovorili način i uvjete suradnje.
Ovisno o broju primljenih zahtjeva, odrediti će se način i dinamika skupljanja i jedne i druge vrste otpada kao i vrijeme početka pružanja ove usluge – naveli su u Zeleno i modro.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij