hren
 

BEZ PRIPREME I DEGUSTACIJE RAZLIČITIH JELA
Iako su zbog epidemioloških mjera otkazana brojna zabavna, kulturna i sportska događanja, organizatori pojedinih manifestacija ipak ne odustaju te su dali truda da organizaciju prilagode tim mjerama pa će se tako, u organizaciji udruge Šušur, u subotu 5. rujna, održati i deseti Festival šalše i salse.

Ovaj jubilarni Festival šalše i salse održat će se na rivi u Kaštel Novom, s početkom u 21 sat, a pokrovitelji Festivala i ove su godine Grad Kaštela, Turistička zajednica Kaštela, Županija splitsko-dalmatinska, županijska Turistička zajednica te Cemex.

Za ovu večer latino ritmova organizatori, zbog  mjera zaštite, pripremaju nešto manji program nego je to bila praksa prethodnih godina, a nastupit će Bravo bend te trbušna plesačica.
Pripremanje jela od poma te njihovo kušanje, ovog će puta izostati, a kao altenativu pojedini kaštelanski kuhari kuhat će šalšu u svojim restoranima, čiji će popis biti objavljen naknadno te će je tijekom cijelog dana zainteresirani moći konzumirati po cijeni od 10 kuna.

Ono što svakako treba naglasiti je da i ove godine, ovako izmjenjen Festival šalše i salse, zadržava svoj humanitarni predznak, a prikupljaju se sredstva za pomoć proširenju kapaciteta prihvatilišta za beskućnike u Kaštel Gomilici.
Ormari, stolovi, stolice, krevet, kuhinja, televizor, materijal za uređenje, hrana i higijenske potrepštine, tek su dio onoga što zainteresirani mogu pomoći pri nabavci, Ili financijskom uplatom ili pojedinim djelovima namještaja te ostalim, ali i svojim radom na uređenju prihvatilišta.

Svi koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju trebaju se do petka, 4. rujna, javiti koordinatorici Željki Perdić na telefon 091 255 14 00 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve dodatne informacije o materijalu, namještaju i ostalom potrebnom za realizaciju ovog projekta mogu se dobiti od predsjednika udruge Sveti Jeronim, koja skrbi o prihvatilištu, Srećka Radana na broj telefona 091 552 53 61.

Novčane uplate u navedenu svrhu mogu se uplatiti udruzi Sveti Jeronim, Cesta dr. Franje Tuđmana 434 A, 21213 Kaštel Gomilica, OIB 03572593865.
Kao opis plaćanja navodi se „donacija za prenoćište udruge Sveti Jeronim“.  Račun je kod PBZ-a, a IBAN je HR4823400091110119260

 

KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij