hren

NA RUKAMA JE IMAO BARUTNIH ČESTICA
Jozo Čabraja iz Kaštel Lukšića ponovno je uhićen i priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva Jakova Šimića iz Kaštel Gomilice koji se dogodio prije dva mjeseca kada je tom prilikom ubijen Mario Boljat.

- U nastavku kriminalističkog istraživanja događaja od 14. lipnja u Kaštel Kambelovcu u kojem je smrtno stradao 36-godišnjak, a teško su ozlijeđeni 29-godišnjak i 33-godišnjak dovršeno  je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je ostvario obilježja kaznenog djela ubojstva u pokušaju na štetu 33-godišnjaka. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanja ovog događaja nastavlja se i dalje – ističu iz PU splitsko-dalmatinske.

Više od dva mjeseca nakon sukoba dviju skupina koji se dogodio nasred ulice u Kaštel Kambelovcu gdje je Boljat ubijen na mjestu sukoba te su ranjeni Jozo Čabraja i Jakov Šimić, policija nije navodila tko je optužen za ranjavanje navedenih, odnosno pokušaje ubojstva, osim za Boljata gdje su istaknuli da se sumnjiči 33-godišnjaka. Kako je jedini 33-godišnjaka koji je bio u skupini uhićenih bio Jakov Šimić, mediji su prenosili informaciju da je upravo Šimić počinitelj.

Dodajmo, kako se prema policijskom izvješću još uvijek traga za dvojicom počinitelja koji su sudjelovali u ovom krvavom okršaju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij