hren
 

Prema današnjem izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 799 obrađenih testova danas je 109 novooboljelih osoba pozitivno na COVID infekciju, najviše ih je iz Splita, a iz Kaštela ih je petero.

Tako je prema izvješću evidentirano novooboljelih iz Splita 49, Hvara četiri, Imotskog tri, Kaštela pet, Makarske sedam, Omiša jedna, Sinja šest, Solina osam,Starog Grada jedna ,Trilja jedan, Vrlike jedan, Dicma četiri, Dugopolja jedna, Hrvaca tri, Podgore jedna, Podstrane dvije, Prološca četiri, Pučišća dva, Runovića jedna, Segeta jedna, Šestanovca jedna, Tučepa jedna, Zmijavaca jedna i Ciste Provo jedna osoba.

Od 109 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije 34 osobe su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ukupno 1376 osoba nalazi se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 41 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se četiri osobe nalaze na respiratoru. U karanteni su četiri osobe.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij