hren
 

Iako je županijski Stožer danas objavio kako su u Kaštelima u protekla 24 sata zabilježena tri slučaja novozaraženih koronavirusom, poslijepodne je stigla neslužbena vijest kako je u Kaštelima zaraženo još deset korisnika doma za starije te dvije osobe iz policijske postaje Kaštela.

Kako donosi Dalmatinski portal, epidemiološku službu kontaktirala je jučer i ravnateljica doma za starije u Kaštelima nakon što se potvrdilo da je pozitivna jedna korisnica. Epidemiolozi su po dolasku u dom utvrdili da je još deset korisnika fibrozno. Devet ih je pozitivno, jedan test je nevažeći pa se ponavlja. U tijeku je prebacivanje korisnika u bolnicu.

Još uvijek nema službene potvrde o ulasku virusa u starački dom u Kaštelima, kazali su nam u kaštelanskom Stožeru. Više o ovim informacijama znat će se tijekom sutrašnjeg dana, a prema novim mjerama koje od ponoći stupaju na snagu, između ostalog zabranjen je i posjet korisnicima doma za starije u Splitsko-dalmatinskj županiji.

Danas tijekom popodneva primili smo i neslužbenu informaciju da su dva djelatnika policijske postaje Kaštela zaražena covidom.

Kako će se razvijati situacija sa širenjem virusa i u Kaštelima te hoće li se u narednim danima pojaviti znatno veći broj novooboljelih, vrijeme će pokazati. Ono što i dalje ostaje na svakom pojedincu je odgovorno ponašanje, posebice kad su u pitanju zatvoreni prostori. 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij