hren
 

POTVRĐENE NOVE MJERE ZA SPLITSKO-DALMATINSKU ŽUPANIJU
Kako su pristizali podaci iz županijskih Stožera u kojima je zabilježen veliki porast novooboljelih u protekla 24 sata, nacionali Stožer s toga je danas održao tiskovnu konferenciju kako bi iznijeli podatke na nivo Hrvatske te kako bi potvrdili odluku, odnosno mjere koje će se primjenjivati od ponoći u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

U protekla 24 sata zabilježeno je 358 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih, aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas 2.351. Među njima je 174 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru deset pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 3.228 osoba.

Mjere koje se uvode u Splitsko-dalmatinskoj županiji potvrdio je na konferenciji Vili Beroš ministar zdravstva, kazavši kako su u nacionalnom Stožeru pripremljene odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za to područje.

- Županijski Stožer nam je uputio prijedlog, a mi smo se na sastanku usuglasili sa njihovim prijedlozima tako da je već spremna odluka koja će biti potpisana i stupit će na snagu od večeras u ponoć – potvrdio je ministar Davor Božinović.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij