hren
 

Zamjetna promjena vremena s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje nas u ponedjeljak. Lokalno su mogući izraženo grmljavinsko nevrijeme i veće količine oborina

Nakon duže vremena, protekle noći se preko Dalmacije premještao frontalni poremećaj koji nije donio tek lokalne grmljavinske nestabilnosti, nego je konkretnih količine oborine bilo na velikom dijelu obale, Zagore i otoka. Uz pljuskove je osvježilo.

Ako ste pomislili da će s ovim prodorom završiti ono pravo ljeto, nema straha, već danas ponegdje će biti vruće.

Nakon nestabilne noći i ranog jutra na jugu Dalmacije, utorak danju donosi pretežno sunčano i suho vrijeme. Danju će puhati slab maestral, a najviše dnevne temperature bit će od 27 do 32°C.

Srijeda, četvrtak i petak donosi pretežno vedro vrijeme sa slabim dnevnim vjetrom – noću burinom, danju maestralom. Jutra će biti ugodna, osobito u Zagori. Najviše dnevne temperature većinom od 27 do 32°C.

U subotu nastavak stabilnog vremena, ali će zapuhati umjereno, na moru ponegdje i jako jugo. Bit će sparno i toplije, najviše dnevne temperature od 28 do 34°C.

U nedjelju veći dio dana pretežno sunčano i suho, ali se navečer očekuje postupno naoblačenje sa zapada, pa su navečer mogući kiša, pljuskovi i grmljavina. Umjereno do jako jugo, krajem dana će prestati. Bit će sparno, danju i vruće s najvišim dnevnim temperaturama od 29 do 34°C.

Zamjetna promjena vremena s kišom, pljuskovima i grmljavinom očekuje nas u ponedjeljak. Lokalno su mogući izraženo grmljavinsko nevrijeme i veće količine oborina. Bit će umjereno svježije nego u nedjelju. Nakon ovo prodora više neće biti tako vruće kao prije njega.

Izvor: Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij