hren
 

U kaštelanskoj Gradskoj vijećnici u subotu navečer osnovan je prvi gradski ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a voditi će ga Mate Šimundić, 47-godišnji profesor u splitskoj I. gimnaziji, intelektualac i obiteljski čovjek iz Kaštel Lukšića.

Okupljenima u Gradskoj vijećnici Grada Kaštela na početku se poticajnim riječima obratio povjerenik Domovinskog pokreta za Splitsko-dalmatinsku županiju i član Domovinskog odbora stranke Nikola Grabovac.

Nakon toga jednoglasno je donesena odluka o osnivanju i izboru vodstva ogranka. Osim predsjednika, članovi Domovinskog pokreta iz Kaštela izabrali su i potpredsjednike, Zrinku Matković-Viculin i Sašu Vučičića, rizničara Josipa Jurića te tajnika Tomislava Kovača.

 - Izuzetna mi je čast biti izabran za predsjednika prvog ogranka Domovinskog pokreta Miroslava Škore u nekom hrvatskom gradu ili općini. To je ujedno i veliki zadatak, zajedno s drugima raditi za opće dobro, služiti našem narodu i domovini.

Teška su vremena, svima nam treba velika ljubav i čvrsta nada, uvjerenje da dobro na kraju pobjeđuje, zahvaljujući i našem trudu. Volio bih da Domovinski pokret bude znak takve nade hrvatskom narodu - izjavio je Šimundić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij