hren

JEDNA OSOBA PREMINULA
Današnje izvješće  NZJZ – a SDŽ kazuje da je od ukupno 378 obrađenih testova zabilježeno 37 osoba koje su pozitivne na COVID infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije. Najviše ih je iz Splita, njih 18, dok  je iz Kaštela pet osoba bilo pozitivno, a dvije osobe su iz Imotskog.

Po jedan novooboljeli je iz  Solina, Okruga, Trogira, Lokvičića, Prološca, Ciste Provo,  Sinja, Otoka, Lećevice, Bola,  Starog Grada  i Makarske.

Uz 37 novooboljelih osoba sa područja Splitsko dalmatinske županije još su dvije osobe iz drugih županija, testirane u Splitsko-dalmatinskoj županiji, pozitivne na Covid infekciju i to jedna osoba osobe iz Zagrebačke županije te jedna osoba iz Grada Zagreba, a pozitivno je i dvoje stranih državljana iz Velike Britnije i Njemačke.

Od  novooboljelih osoba sa područja Splitsko-dalmatinske županije, njih 11 su kontakti prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U KBC-u Split preminula je jedna starija ženska osoba, koja je imala nekoliko kroničnih bolesti te je bila zaražena koronavirusom.

Na bolničkom liječenju nalazi se 16 osoba, a jedna osoba je na respiratoru, dok je u samoizolaciji 628 osoba.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij