hren
 

Prema izvješću NZJZ  SDŽ od ukupno 303 obrađena testa sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas su 24 novooboljele osobe pozitivne na COVID infekciju i to iz Splita šest osoba, iz Komiže jedna osoba, iz Omiša dvije osobe, iz Vrlike jedna osoba i iz Prgometa dvije osobe.

Među novooboljelim osobama nalazi se i 11 štićenika i jedan djelatnik Centra za rehabilitaciju u Vrlici od čega njih pet ima prebivalište Vrlici, jedna osoba u Šestanovcu, jedna osoba u Postirima, jedna osoba u Trilju, jedna osoba u Segetu, jedna osoba u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i dvije osobe u Karlovačkoj županiji.

Svi uzorci Centra za rehabilitaciju u Vrlici su obrađeni (104 djelatnika i 140 štićenika) dok se za tri osobe uzorkovanje mora ponoviti.

Od ukupno 24 novooboljele osobe njih šest su kontakti prethodno oboljelih dok se ostalih 18 osoba epidemiološki obrađuju.

Devetnaest COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC u Split, a 534 osobe nalaze se u samoizolaciji.

Prema izvješću KBC-a Splitu preminula je jedna muška osoba stara 61 godinu. Osoba je uz nekoliko teških kroničnih bolesti bila pozitivna i na COVID infekciju.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij