hren

AKCIJA TRAJE DO 17. KOLOVOZA
Humanitarna akcija „Mi plivamo za vas“, u kojoj se nastoje prikupiti sredstva za uređenja odjela za bebe u dječjem domu Maestral u Splitu, a u sklopu koje je invalid Domovinskog rata Goran Jurišić Goga, preplivao dionicu od Splita do Brača, traje do 17. kolovoza i svi koji se žele u nju uključiti imaju vremena to učiniti.

Ova humanitarna akcija započela je 26. srpnja, a u dogovoru Gorana Jurišića Goge s ravnateljicom doma Maestral Jelenom Burazin, ovaj 80-postotni invalid Domovinskog rata s nogama i danas punim gelera, preplivao je Brački kanal, na ruti splitski Trstenik – Supetar.

Njegov pothvat bio je ujedno poziv svim zainteresiranim pojedincima, tvrtkama, udrugama i svima koji žele pomoći kako bi bebe bez odgovarajuće roditeljske skrbi imale primjeren smještaj i mjesto za boravak u dječjem domu Maestral.

- Stvarno je divno što se barba Goga odlučio plivati za djecu Maestrala te potaknuti firme i ljude da pomognu onim malima, našim bebama - naglasila je voditeljica odjela skrbi o najmlađoj djeci  Antonija Čarija, naglasivši kako se u akciju uključio kaštelanski građevinar Tonći Šunjerga, koji će projektu doprinijeti  izvođenjem građevinskih radova.

Svi ljudi dobrog srca, koji se žele priključiti akciji, novac mogu uplatiti direktno na račun doma Maestral  IBAN HR1023900011100024990 s opisom plaćanja „MI plivamo za Vas-za uređenje odjela beba“.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij