hren

Iako su se neki građani s područja Kaštel Lukšića zabrinuli da su radovi na pješačkim nathodnicima na magistralnoj cesti prekinuti, posebno kad je riječ na nathodniku u njihovom mjestu, razloga za brigu nema jer kako su kazali iz Hrvatskih cesta, sve se odvija prema planu.

- Radovi na nathodnicima u Kaštelima odvijaju se sukladno dinamičkom planu. Na sva tri nathodnika izveden je pilot stupišta u srednjem pojasu državne ceste, te su na nathodnicima u Kaštel Gomilici i Kaštel Starom izvedeni i stupovi – kazala je Tamara Pajić iz Hrvatskih cesta i navela daljnje radove.

- Na nathodniku u Kaštel Gomilici postavlja se armatura zidova upornjaka U1, te se izvode zemljani radovi na upornjaku U2. Na nathodniku u Kaštel Starom trenutno se izvode radovi izmještanja elektroinstalacija, te se krajem tjedna očekuje početak zemljanih radova na upornjacima – zaključila je Pajić.

Podsjetimo, početkom lipnja zajednica gospodarskih subjekata, Lavčević d.d. Split i Lavčević inženjering d.o.o. Split, uvedena je u posao na izgradnji pješačkih nathodnika na dionici od Kaštel Gomilice do Kaštel Starog sa rokom završetka svih radova od šest mjeseci.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij