hren
 

ZA SADA ČISTO
Ovih dana stigle su nam dobre vijesti o poduzetim koracima nadležnih, koje kažu da je, nakon objave našeg teksta o nakupljenom otpadu u prolazu obiteljskih kuća u samom centru Kaštel Štafilića, otpad uklonjen.

Što nam je na samom terenu, pri proslavi Gospe Karmelske, obećao kaštelanski dogradonačelnik Grgica Benutić, gradski komunalni redari i djelatnici Vlastitog pogona, uz asistenciju tvrtke Zeleno i modro, uklonili su sav otpad koji tu sakuplja jedan od stanovnika tamošnjih kuća.
Osim kontejnera tvrtke Zeleno i modro, na terenu su bili i djelatnici tvrtke Cezar sa svojim kontejnerom, koji su se pobrinuli za različiti metalni otpad.

Kako je vidljivo iz usput nastalih fotografija, volat i prolaz sada su čisti, a hoće li tako i ostati ovisi o Kaštelaninu koji već godinama otpad skuplja i tu deponira, unatoč upozorenjima i kaznama.
Ako je suditi prema dosadašnjem iskustvu posla za komunalne službe biti će još, no susjedi se nadaju da neće ponovno trebati njihova reakcija da se stanje dovede u red.

 

Foto: privatni album


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij