hren
 

TRADICIONALNO ZA PUNOG MJESECA
Danas je prvi petak u srpnju, najbliži noći punog mjeseca pa je večeras, 3. srpnja, pred planinarima HPD-a Malačka i njihovim prijateljima, tradicionalni noćni uspon na 477 m n/v na Malačku.

Polazak na ovo noćno penjanje planiran je u 20.30 sati sa željezničke stanice u Radunu, gdje će se sudionici okupiti. Prijava za ovaj noćni uspon nije potrebna, potrebna je dobra volja te prikladna slojevita odjeća jer je temperatura u večernjim satima 5 do 6 stupnjeva niža od dnevne, a treba ponijeti i čeonu lampu ili bateriju, vodu i odgovarajuću obuću.

Izlet je kondicijski i tehnički prikladan svim uzrastima, ali i kućnim ljubimcima, a uspon će predvoditi raspoloživi vodiči HPD-a Malačka.

-  Na domu će sve sudionike uspona dočekati ćevapi u lepinji koje će pripremiti naš domar uz podršku vrijednih članova. Molimo vas da se pridržavate važećih epidemioloških mjera  kao što su fizička udaljenost i dezinfekcija ruku. Svi ste dobrodošli, a u izletu sudjelujete na vlastitu odgovornost – poručili su iz HPD.a Malačka.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij