hren
 

NA IGRIŠĆU U ŠTAFILIĆU
Ovoga vikenda  u Kaštela stiže poznati hrvatski glazbenik Massimo, gdje će u subotu, 4. srpnja na Igrišću u Kaštel Štafiliću održati koncert s početkom u 21 sat, ulaz je besplatan. Bit će to početak ljetnih događanja u okviru Kaštelanskog kulturnog ljeta koje svake godine organizira Grad Kaštela.

- Koncert u Kaštelima prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje Massima, a činjenica da se koncert održava na otvorenoj prirodnoj pozornici Igrišća čini ga još zanimljivijim za istinske fanove ovog glazbenika. Uz ograničen broj posjetitelja zbog pandemije koronavirusa i mjere zaštite, ulaz na koncert je slobodan - poručuju organizatori.

Nove pjesme, album i koncerti uvijek su Massimu bili poticaj da potraži neke svoje nove maksimume i ispiše još uspješnija poglavlja u biografiji. Prvi put s bendom Dorian Gray 80-ih godina, a drugi put kroz posljednjih dvadesetak godina samostalne karijere. Često je opisan kao hrvatski The Voice. Njegovi dueti s Nenom Belanom, Ninom Badrić ili s grupom Vatra, redom su među najizvođenijim pjesmama, a za njegove koncerte nerijetko se traži ulaznica više.

Nakon koncerta u prepunoj pulskoj Areni 2013. godine, kojim je obilježio 30 godina karijere, redovito nastupa na nekim od najvećih pozornica regije poput zagrebačkog Doma Sportova, dvorane Lisinski,  beogradskog Sava centra i Spaladium  Arene. Massimo na pozornici plijeni energijom koju projicira publici, osjećajem da je njegova ekspresija iskrena što mu iz godine u godinu pomlađuje publiku, ali i povećava njezin broj.

Cjelokupni program ovogodišnjeg Kaštelanskog kulturnog ljeta možete pogledati OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij