hren

ZARAŽENI SVIH GENERACIJA
Čak 85 novih slučajeva zaraze s COVID-19. zabilježeno je u protekla 24 sata na području Hrvatske te se broj aktivnih slučajeva oboljelih  u Hrvatskoj popeo na brojku od 368 osoba.

Od aktivnih slučajeva, njih 54 nalaze se na hospitalizaciju u nekoj od hrvatskih bolnica, no niti jedan paccijent nije na respiratoru.

- Od 25. veljače 2020. kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj do danas je ukupno zabilježeno 2624 osoba zaraženo novim koronavirusom, od kojih je 107 preminulo, a 2152 se oporavilo – ustvrdili su u nacionalnom Stožeru Civilne zaštite, naglasivši da se u samoizolaciji ovog trenutka nalaze 2363 osobe.

Do danas je u Hrvatskoj ukupno testirano 76 624 osoba, a od toga njih 1187 u posljednja 24 sata.

- Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr – poručili su nadležni.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij