hren
 

NASTAVLJAJU DOBRU PRAKSU ZADNJIH GODINA
Nakon nekoliko zadnjih godina,  tijekom kojih je Hvidra Kaštela, udruga koja okuplja hrvatske branitelje – invalide, doživjela korjenite promjene  i postala nezaobilazni dio društvenog života Kaštela, Draško Mihaljević više nije na njenom čelu, a novi predsjednik kaštelanske Hvidre je njegov dojučerašnji zamjenik Ivica Vidović.

Od vodstva Hvidre Kaštela  Mihaljević je odustao iz obiteljskih razloga i obveza, no i dalje će ostati dio ove udruge i aktivno sudjelovati u njenom radu.
Njegov zamjenik Vidović, kako je rekao pri preuzimanju odgovorne funkcije, nastavit će voditi udrugu u cilju zaštite te osiguravanja životnih i egzistencijalnih prava hrvatskih branitelja i njihovih obitelji. Radit će i dalje na očuvanju istine i uspomene na Domovinski rat te sudjelovati u različitim humanitarnim i drugim akcijama i događanjima te nastaviti suradnju s drugim čimbenicima društvenog života grada.

Ivica Vidović izabran je za novog predjednika na Skupštini udruge, a za njegovog zamjenika izabran je Marko Đirlić.
U Predsjedništvo udruge izabrani su Željko Batina, Stipe Šunjić i Marko Veljača, Nadzorni odbor čine Edi Zahić, Ante Škopljanac i Marko Lemac, dok su u Sud časti  izabrani Marinko Topić, Alen Gavranić te Draško Mihaljević.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij