hren

U zadnja 24 sata obavljeno je testiranje 780 osoba te je zabilježeno  56 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, čime se ukupan broj oboljelih penje na 2539 osoba, od kojih se još liječi njih 282, ozdravilo je 2150 osoba, a njih 107 je preminulo.

Podaci su to izneseni na današnjoj konferenciji za medije nacionalnog Stožera Civilne zaštite, koji su javnost upoznali kako je među 56 novih slučajeva jedna  osoba  iz Brodsko-posavske županije, jedna iz Varaždinske županije, dvije novooboljele osobe su iz Koprivničko-križevačke županije, dvije iz Zadarske županije, pet novooboljelih osoba je iz Zagrebačke županije, pet ossoba iz Primorsko-goranske županije, pet iz Splitsko-dalmatinske županije, 23 novooboljele osobe su iz Grada Zagreba, a 12 osoba je iz Osječko-baranjske županije.

Predstavnici Stožera najavili su uskoro i novu odluku kojom će se provoditi kontrola preporuka pridržavanja u noćnim klubovima. Inspekcija i policija će izlaziti u noćne klubove i pratiti njihov rad, a  ako uoče nedostatke, tražit će da se trenutno počne s provođenjem preporuka.

 

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij