hren
 

Božinović je kazao da je Stožer procijenio da postoji potreba za održavanjem presice s obzirom na broj oboljelih, javlja Index.hr.

"Ukupan broj oboljelih je 2317, trenutno aktivno je 71. U 24 sata imamo 18 novooboljelih. U Zagrebu ih je 10, u Zg županiji 1, u Splitskoj 1, Osječko-baranjskoj 5 i Dubrovačko.neretvanskoj 1. Hospitalizirano je devet osoba, na respiratoru nemamo niti jednu osobu. Jučer je testirano 276 osoba", izvijestio je Beroš. U Hrvatskoj se sada nalazi 205.000 turista, a nitko nije zaražen, objavio je Beroš.

"Svaki dan učimo o koronavirusu, to je bolest s mogućim opasnim posljedicama. Društveni i gosparski život moraju ići dalje, ali zdravlje je najbitnije", kazao je Beroš.

Strože mjere u Zagrebu, Osijeku i Splitu

Zabranjuju se posjeti korisnicima domova i izlazak korisnika iz domova u Zagrebačkoj županiji, Zagrebu, Osijeku i Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ukidaju se posjete bolesnicima u Osijeku, Splitu i Zagrebu. Uvodi se testiranje zdrvstvenih radnika koji se vraćaju iz zemalja u kojima je lošija zdravstvena situacija.

Na upit o izborima i nastavku kampanje, Božinović kaže da će se sve nastaviti prema uputama HZJZ-a i DIP-a, piše Index.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij