hren

KONTAKTIRAJTE PORTAL, ČITATELJICA MU NUDI POMOĆ
Fotografija mladića, s ruksakom na leđima, koji je u srijedu ujutro ležao nasred kaštelanske glavne prometnice u Kaštel Kambelovcu, putem brojnih medija proširila se Hrvatskom. Mnogi na nju, iz različitih razloga, nisu reagirali ili su reagirali u negativnom kontekstu, no bilo je i onih, poput jedne naše čitateljice, koji su istog trenutka odlučili pomoći mladiću, na način na koji to mogu.

Podsjetimo, radilo se o, kako nam informacije s terena govore, tridesetogodišnjaku iz unutrašnjosti, koji u Kaštelima boravi kraće vrijeme i tijekom čega nema niti osiguran smještaj, posao, a niti financije pa ovisi o dobroj volji djelatnica obližnjih trgovina, koje mu ponekad daju hranu.
U trenutku psihičke nestabilnost, mladić je u srijedu iskočio pred vozila na prometnici, potom na nju i legao, a automobili su ga zaobilazili. Zbog svega je pozvana i hitna pomoć te policija, a uslijedio mu je i prekršajni nalog za ometanje prometa.

Objavljena fotografija i kratka priča navele su našu čitateljicu (podaci poznati redakciji) da nam se obrati i ponudi pomoć mladiću.

- Razmišljali smo da mu ponudimo povremeni posao za džeparac i uz to obroke - kazala je čitateljica, no ne zna način kako stupiti u kontakt s mladićem.

Kako bi mladiću osigurali da se osjeća korisno i zadovoljno, osigura sebi manje financije te ima obrok, ovim putem molimo sve one koji mladića uskoro negdje vide ili sretnu da ga „spoje“ s Portalom grada Kaštela, porukom na naš facebook profil ili pozivom na broj mobitela 095/1967617, a mi ćemo potom osigurati kontakt mladića i naše čitateljice kako bi se pomoć i suradnja ostvarile.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij