hren

Zbog radova na vodovodnoj mreži, ovog ponedjeljka, 15. lipnja, u vremenu od 8 do 15 sati, privremeno će biti prekinuta opskrba vodom za dio stanovnika Kaštel Sućurca.

Do prekida će doći u ulicama Kneza Trpimira, Trg Ive Đurđevića, Šetalite Gojača, Dr. Ante Alfirevića, Don Ivana Čulina, Ribarska, Aurelija Delmata, Frane Jurčinovića, Andrije Gualda, Matice Hrvatske, Obala kralja Tomislava, Trg Podvorje, Trg gospojska Štrada, Kaštilac, Žrtava rata, Šetalište Gojača, Trg Fra Bernandina Sokola, Trg palih za domovinu, Tomislava Antunovića i Petrina ulica.

- Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja. Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar Vodovod i kanalizacija Split na broj: 021 545-900 – poručili su iz VIK-a

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij