DJECA SE UPISUJU NA LISTU KOD ODGOJITELJA
Dječji vrtić Kaštela uputio je obavijest roditeljima o mogućnosti prijave djeteta za boravak u vrtiću tijekom srpnja i kolovoza. Tako će se prijave za ljetni boravak djece u gradski vrtić vršiti do 10. lipnja, stoji na stranicama DV Kaštela.

Kako stoji u obavijesti o ljetnoj organizaciji rada vrtića, dijete je potrebno upisati na listu kod dežurnog odgojitelja na ulaznim vratima vrtića u navedenom razdoblju, a naknadne prijave neće se razmatrati.
Rad će se organizirati sukladno broju prijavljene djece u dežurnom, odnosno dežurnim vrtićima koji će naknadno biti objavljeni na mrežnim stranicama DV Kaštela.

Iz ustanove napominju, kako cijena usluge vrtića ovisi o boravku djeteta u dežurnom vrtiću, odnosno, roditelj čije dijete pohađa vrtić tijekom ljetnog perioda, plaća punu cijenu za oba mjeseca. Roditelj čije dijete pohađa vrtić jedan mjesec, plaća punu cijenu toga mjeseca te pola iznosa za drugi mjesec. Dok roditelj čije dijete ne pohađa vrtić tijekom ljetnog perioda, plaća pola iznosa za srpanj i pola iznosa za kolovoz


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij