hren
 

U ORGANIZACIJI UDRUGE TROKUT MLADIH KAŠTELA
- Pozdrav virtualni svijete! Znamo da se već svi pitate što će biti s našim rock večerima ove godine. Zbog pandemije preko noći su nam se promijenile svakodnevne navike, a jedna od posljedica je i otkazivanje mnogih festivala. No mi donosimo dobre vijesti, malo nade i razonode u ovoj situaciji! Kaštelanske Rock Večeri ne pauziraju sezonu i ovog ljeta družimo se u Kaštel Lukšiću – poručili su organizatori, Udruga Trokut Mladih Kaštela te najavili kako je otvoren natječaj za prijave.

Ovogodišnje Kaštelanske Rock Večeri, odnosno KRV 2020 održat će se 31. srpnja i 1. kolovoza 2020. godine, a natječaj za prijavu bendova otvoren je do 5. srpnja. Svi oni koji žele sudjelovati na rock večerima svoje prijave trebaju slati na mail, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Prijava – KRV 2020".

Organizatori napominju da svaka prijava treba sadržavati
• kratki info o autoru, odnosno bendu sa slikom
• minimalno dvije mp3 snimke vaših pjesama
• link na vaš YouTube kanal i Facebook stranicu ili profil
• kontakt podatke, mail, telefon ili mobitel
Ovogodišnji line up bit će objavljen sredinom srpnja.

- Već se i ptičice na granama pripremaju da prvu večer pjevuše uz blaže zvuke akustične večeri. Druga večer tradicionalno će prodrmati i rasplesati kako okorjele rokere tako i sve ostale posjetnike festivala i slučajne prolaznike u potrazi za življim ritmovima. Znači, solo autori i bendovi, akustičari i svi oni koji sviraju rock, metal i ostale „glasne“ verzije rocka, pošaljite nam svoju prijavu i osigurajte si priliku za live svirku – ističu iz Udruge Trokut Mladih Kaštela


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij