hren
 

NA SKUPŠTINA 15. LIPNJA
Nakon što je dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela Ivan Gotovac dao ostavku na tu funkciju, zbog preuzimanja vodstva u županijskoj Obrtničkoj Komori, kaštelanski obrtnici raspisali su prijevremene izbore za predsjednika svog Udruženja, s mandatom do najduže  30. rujna 2022. godine.

Izborna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Kaštela održat će se 15. lipnja ove godine u 19 sati u uredu Udruženja, na adresi  Kaštel Sućurac, Braće Radić 1a.
Prijedlog za predsjednika Udruženja može dati Upravni odbor ili najmanje trećina članova Skupštine, koja broji 15 članova.

Kandidatura sa životopisom i potrebnom dokumentacijom kandidat za predsjednika  kojeg predlaže jedna trećina članova Skupštine, predaje  se Izbornom povjerenstvu na izbornoj sjednici Skupštine,  nakon verifikacije mandata članova Skupštine uz potpisnu listu najmanje trećine članova.

Za predsjednika Udruženja može se kandidirati osoba koja obavlja gospodarsku djelatnost najmanje  pet godina, a kao dokaz treba priložiti izvadak iz obrtnog registra.
Isto tako osoba mora biti aktivna u tijelima, odborima, cehovima i sekcijama Udruženja najmanje četiri godine, o čemu potvrdu izdaje  Udruženja.
Kandidaturi je ujedno potrebno priložiti sudsko uvjerenje, može i putem e.građani, da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak.
Kandidati za predsjednika Udruženja moraju imati uredno podmirene obveze poreza i doprinosa, a pod tim se smatraju i dugovanja od najviše 300 kuna, s tim da komorski doprinos mora biti podmiren u potpunosti, što se dokazuje potvrdom Porezne uprave.

Za sve informacije vezane uz izbor novog predsjednika zainteresirani se mogu javiti na telefon 021/225-630, mobitel 098/ 9254640 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij