hren
 

PRVO VELIKO LIPANJSKO DOGAĐANJE
Hrvatski dani male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija koji će se ove godine održati po 12. put, svim će posjetiteljima biti dostupni od subote, 13. do utorka, 16. lipnja 2020. godine. Mjesto događanja i ove će godine biti prekrasna Marina Kaštela.

Ovogodišnje 12. izdanje ove manifestacije uspješno je odoljelo izazovima iznenadne pandemije COVID-19, prolongiranju termina održavanja i najavama globalne ekonomske krize koja nam prema najavama “kuca na vrata“.

Najavljeno 12. izdanje ove manifestacije je uistinu posebno po mnogočemu. Prije svega, ovo je prvi sajam nautike i turizma u Europi i šire, koji se organizira nakon duže vremena, a iz svima poznatih razloga.
Upravo na ovogodišnjem izdanju Hrvatskih dana male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija naglasak je u potpunosti stavljen na plovila domaćih proizvođača kao i na izlagače iz segmenta nautike i turizma koji su isključivo domaće tvrtke. Vrijeme u kojem živimo samo je potvrdilo važnost naše misije, koja punih 12 godina naglašava domaću proizvodnju.

Zahvaljujući prije svega povjerenju samih izlagača, partnera iz Marine Kaštela i Grada Kaštela, te pokrovitelja OTP banke i tvrtke TOMMY, organizatori su osigurali da ponuda izloženih proizvoda bude prilagođena stvarnim potrebama našeg tržišta, ali i kvalitetnoj pripremi i potrebama ovog ljeta. Manja plovila, gumenjaci, brodska, nautička, plažna, komunalna oprema, električna vozila i drugi atraktivni proizvodi dio su ovogodišnje ponude.

Prostrani morski ambijent Marine Kaštela, biti će sigurno mjesto vašeg posjeta i kupnje proizvoda „ Po mjeri čovika“, a osiguran vam je besplatan posjet i parking u Marini Kaštela.

Izložbeno-prodajni Sajam turističkih atrakcija i ove će godine tržištu ponuditi najnovije proizvode iz segmenta sportske, turističke, plažne, komunalne i druge opreme.  I dalje je posebno bogata ponuda vodenih i cestovnih električnih prometala.  Pojačan interes novih izlagača osigurao je i novu ponudu, eco-elektro vozila, vodenih parkova te opreme za kayaking, trekking, SUP padlling, biciklizam, kite-surfing i ostale aktivnosti na moru i u prirodi. Uz izložbeni dio manifestacije, neće izostati ni zabavna događanja i natjecanja za posjetitelje, kazuju nam organizatori.

Iz organizacije posebno ističu kako je posvećenost moru i razumijevanje za ovaj projekt vlasnika Marine Kaštela, kapetana Joška Berketa i njegovog managementa, velik poticaj organizatorima da u novom desetljeću postojanja osnaže potporu promociji i plasmanu plovila i plovne opreme prilagođene potrebama ljudi od mora. Jednako tako raduje i što je ova manifestacija prepoznata od grada Kaštela i  T.Z.Kaštela, a razumijevanje i potpora gradonačelnika Denisa Ivanovića i njegovog tima, a posebno stožera, u mnogome je olakšala ovogodišnju organizaciju koja se odvijala u sjeni globalne pandemije virusa COVID-19. Organizatori su se uz potporu Stožera civilne zaštite, pobrinuli da se i posjetitelji i izlagači, a uz pridržavanje mjera zaštite osjećaju ugodno i sigurno, a prostrana Marina Kaštela, će se u tom smislu svakako pokazati kao odličan izbor za posjet te osigurati ugodno provedeno vrijeme na svježem zraku.

Medijski promotor ove manifestacije je Portal grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij