hren
 

U KAŠTELIMA KLAVIR, VIOLINA, VIOLONČELO, TROMBON, FLAUTA, KLARINET, TRUBA I GITARA
Glazbena škola Josipa Hatze raspisala je natječaj za upis u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja u školskoj godini 2020/2021 u matičnoj školi u Splitu, dislocirani odjel Kaštela. Postupak prijave kandidata za upis u osnovnu glazbenu školu vrši se putem online aplikacije na web stranicama škole, gsjh.hr, a prijave traju od 1. do 16. lipnja 2020.

Pravo upisa u prvi razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila sedam godina života i zadovoljila kriterije propisane kurikulumom umjetničkog obrazovanja. U prvi razred osnovne glazbene škole upisuju se učenici nakon položenog prijemnog ispita, prema bodovnoj rang listi u skladu s odobrenim kvotama za upis.

- Preporuka je da se u 1. razred osnovne glazbene škole upisuju djeca koja pohađaju 2. ili 3. razred redovite osnovne škole, u pravilu do 8. ili 9. godine života, a za duhačke instrumente iznimno do 11. godine života – stoji u objavljenom natječaju. Programi koje su u ljetnom upisnom roku u mogućnosti ponuditi  u DO Kaštela su klavir, violina, violončelo, trombon, flauta, klarinet, truba i gitara.

Postupak prijave kandidata za upis u osnovnu glazbenu školu vrši se putem online aplikacije na web stranicama Škole: http://upisi.gsjh.hr Postupak teče po fazama, online prijave počinju 1. i traju do 14. lipnja. Prijemni ispit će biti u subotu 20. lipnja u 8.30 sati, a rezultati prijemnog bit će objavljeni 1. srpnja.

U otvorenom roku za prijavu kandidati se registriraju u aplikaciji koja je dostupna na web stranicama škole http://upisi.gsjh.hr. U aplikaciji se kandidat registrira dajući ime, prezime, točan datum rođenja i valjanu e-mail adresu na koju će mu stizati obavijesti o postupku. Kandidat prijavljuje samo jednu od Škola i jedan termin.
Pomoć i informacije vezane za upis možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve dodatne informacije vezane za sam rad aplikacije za upis možete dobiti isključivo na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij