hren

PRILIKOM DOLASKA U ŠKOLE NUŽNO JE PRIDRŽAVANJE MJERA HZJZ
Epidemija koronavirusa u svim je hrvatskim školskim ustanovama utjecala na termine testiranja predškolaca koji su prolongirani za kraj svibnja, odnosno početak lipnja. Tako je i u kaštelanskim osnovnim školama koje su objavile kako se nastavljaju aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta te će škole, roditelje pravovremeno informiran.

Testiranje djece za upis u prvi razred školske godine 2020./2021.već je počelo u OŠ Bijaći u Kaštel Novom i bit će  provedeno do 1. lipnja. Testiranje će se provoditi u malim grupama, a o točnom datumu i vremenu provedbe svaki roditelj, odnosno staratelj je individualno informiran, objavljeno je na stranicama škole.

Jednako tako, testiranja u OŠ kneza Trpimira u Kaštel Gomilici kreće od ponedjeljka, 1. lipnja u jutarnjim satima u 9 i 11 sati i trajat će do kraja lipnja, budući da imaju mnogo predškolaca. Roditelji će o terminu testiranja djeteta biti obaviješteni najkasnije do srijede, 27. svibnja poslijepodne putem kontakta koji ste dostavili prilikom online prijave ili pri dolasku u školu, objavila je škola te su napomenuli, ukoliko roditeljima termin ne bude odgovarao postoji mogućnost zamjene.

- Sljedećih dana će vas netko od stručnih suradnika škole kontaktirati te vas obavijestiti o novom terminu za ispitivanje spremnosti za školu za vaše dijete koje će se provesti tijekom lipnja u OŠ Ostrog - obavijest je koju je uputila Osnovna škola iz Kaštel Lukšića.

OŠ kneza Mislava iz Kaštel Sućurca te OŠ prof. Filipa Lukasa iz Kaštel Novog na stranicama škole do 25. svibnja nisu objavile vrijeme, odnosno datum početka provedbe testiranja predškolaca, ali su uputili obavijest roditeljima da će biti pravovremeno informirani.

Dodajmo, kako su škole osigurale sve potrebno za provedbu testiranja pa djeca sa sobom ne trebaju nositi  olovke niti bilo kakav pribor za rad. Potrebno je održavati fizičku udaljenost najmanje 1,5 m. Pojačati higijenu ruku, odnosno dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij