hren

ONLINE RADIONICA ZA DJELATNIKE U TURIZMU
Turistička zajednica Kaštela poziva na online radionicu koja je namijenjena turističkim djelatnicima, a kojoj je cilj  osmisliti i napraviti te prodavati vlastiti online doživljaj, odnosno, ponuditi doživljaj priču turistima u njihovim domovima kao zamjenu za prava putovanja. Online edukacija će se održati u srijedu, 27 svibnja u 18.30 sati, a prethodno se potrebno prijaviti.

Privatni iznajmljivači i drugi pružatelji usluge smještaja, ugostitelji, turističke agencije, turistički vodič, praktično svi djelatnici u turizmu ukoliko žele sudjelovati u ovoj online radionici, trebaju ispuniti prijavu OVDJE.Potom slijede jasne upute kako sudjelovati preko računala ili mobitela.

Organizatori napominju kako se tijekom  predavanja neće koristi informatički žargon te će se jednostavnim jezikom objašnjavati konkretni koraci za  izradu “online doživljaja” prilagođenog za vašu destinaciju. To podrazumijeva osmišljavanje, kreiranje, marketing te prodaju.

Radionica uključuje analizu primjera uspješnih online doživljaja. Ideje i gotove prijedloge online doživljaja za vašu destinaciju te postupak prijave na Airbnb online experiences.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij