hren
 

Nakon dva mjeseca i gradska komunalna tvrtka „Zeleno i modro“  ponovno počinje rad sa strankama i to od ponedjeljka, 25. svibnja. Stranke će primati svakim radnim danom od 8 sati do 14 sati uz dnevnu polusatnu pauzu od 11 sati, prilikom dolaska u tvrtku potrebno se pridržavati uputa i mjera HZJZ.

- Molimo Vas da se pridržavate propisanih mjera, te da držite razmak od 2 metra prilikom čekanja. Također, Vas molimo da ulazite jedan po jedan u radne prostorije te da prilikom dolaska nosite zaštitne maske i rukavice – napominju iz tvrtke Zeleno i modro.

Sve potrebne informacije možete dobiti na brojeve: 021 /535 068 i 021/ 613 471 te putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresi Ivana Pavla II 404, Kaštel Štafilić.

Dodajmo, kako Zeleno i modro u Kaštelima obavlja podjelu spremnika kućanstvima do daljnjega i to planiranom dinamikom uz pridržavanje mjera prevencije. Sve informacije u vezi postupanja s kantama i otpadom korisnici će dobiti u papirnatom obliku u kojem će biti istaknut kalendar pražnjenja spremnika, postupanje sa određenim vrstama otpada i način primopredaje spremnika.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij