OD  25. SVIBNJA DO 18. SRPNJA
Studenti koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz, uz pametnu karticu Hrvatskog željezničkog Putničkog prijevoza, mogu ponovno preuzimati besplatne karte u vlaku ili na blagajnama HŽPP, bez dodatne potvrde fakulteta.

- U dnevnom tisku objavljena je informacija po kojoj su studenti trebali, uz studentsku iskaznicu dobiti i potvrdu Županije kako bi ostvarili pravo na subvenciju za prijevoz vlakom. Novom odlukom dakle, od ponedjeljka 25. svibnja do 18. srpnja, do kada je ova subvencija predviđena ugovorom između Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatskih željeznica, studenti će moći putovati i bez dodatnih potvrda – javljaju iz kabineta Županije splitsko-dalmatinske.

Podsjetimo, odlukom Nacionalnog stožera od 15. svibnja, omogućeno je održavanje vježbi i sličnih aktivnosti na FER-u, PMF-u, medicinskom, farmaceutsko biokemijskom, kineziološkom i nekim drugim fakultetima te su studenti pozvani nastaviti svoje aktivnosti na fakultetima.

Od 13. svibnja je uspostavljena jedna svakodnevna željeznička linija na relaciji Split – Zagreb, pa će studenti  s područja Splitsko-dalmatinske županije bez dodatnih komplikacija na toj relaciji moći besplatno putovati željeznicom.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij