hren

NAJAVA IZ HRVATSKIH POŠTA
Kada je u srpnju prošle godine dovršen i otvoren novi objekt poslovnog centra u Kaštel Gomilici, uz brojne sadržaje koji su svoje mjesto našli u njemu, nije bio otvoren i poštanski ured, koji je dugo godina tu djelovao, a nadležni su njegovo otvaranje prolongirali iz mjeseca u mjesec. No, napokon zna se točan datum kada će Gomiličani moći koristiti poštanske usluge u svom mjestu, a to je ponedjeljak, 11. svibnja, informirali su nas nadležni.

Različiti sadržaji koji su se na toj lokaciji nalazili prije izgradnje novog centra, ali i neki novi, s radom su započeli odmah po dovršetku radova, a neuređen prostor te zatvorena vrata poštanskog ureda, kod mnogih su izazivali sumnju da će, zbog racionalizacije poštanskih ureda, u budućnosti stalno koristiti usluge ureda u susjednim mjestima.
Toj sumnji pridonosili su i nadležni, koji su mjesecima odgovarali kako će ured biti otvoren uskoro. No, to uskoro nije dolazilo.

I kad su mnogi izgubili nadu, krajem veljače napokon se započelo  s uređenjem prostora, a službeno otvaranje ovog je puta prolongirala korona kriza, koja je skratila radno vrijeme u brojnim poštanskim uredima diljem Hrvatske, a u nekim privremeno i zatvorila vrata.
Ovih dana mjere zaštite su u nekim segmentima popustile, poštanski uredi vratili su se uglavnom na redovno radno vrijeme, a iz Hrvatskih pošta najavili su i točan datum početka rada preuređenog ureda u Kaštel Gomilici.

- Poštanski ured 21213 Kaštel Gomilica započinje s radom na  adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 42 u Kaštel Gomilici, u ponedjeljak, 11. svibnja.
Navedeni poštanski ured radit će od ponedjeljka do petka u radnom vremenu od 8 do 19 sati te subotom od  8 do 12 sati – informirali su nas iz Hrvatskih pošta.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij