hren
 

Zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom i ukidanja prijevoza putnika na svim redovnim linijama u javnom prijevozu, a zbog iskazane potrebe za  prijevozom u dovozu i odvozu za radnike koji u ovoj situaciji ipak trebaju raditi, Promet d.o.o. od dana 23.03., u koordinaciji sa Stožerom Civilne zaštite SDŽ organizirao je prijevoz putem posebnih autobusnih linija.

Sukladno navedenom, pravo ulaska u autobus imaju isključivo osobe koje rade u institucijama, ustanovama i tvrtkama koje su obvezne raditi sukladno Odlukama Kriznog stožera, uz obvezno predočenje propusnice za javni gradski prijevoz izdane od strane Civilne zaštite SDŽ, te pripadnici MUP-a, MORH-a i Civilne zaštite uz predočenje službene iskaznice.

Pored navedenog, od ponedjeljka, 30.03.2020.g. uvode se dodatne posebne linije br. 8 i 9  koje će prometovati na relaciji Crivac – Split i obratno te Nisko - Brštanovo - Korušce - Klis (presjedanje na liniju 8) i obratno  . Navedena linija br 8 prometovati će iz Crivaca prema Splitu u 06 sati te iz Splita prema Crivacu u 16.15 sati, a linija br. 9 u 06 sati iz Niskog preko Brštanova, Dugobaba, Korušaca, Vučevice do Konjskog gdje će vršiti presjedanje na liniju br. 8, na isti način s polaskom s Konjskog u 16.45 sati linija će prometovati i u povratku iz Splita.

Vozni red svih Prometovih autobusa možete vidjeti OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij