hren

OBAVIJEST GRADSKOG STOŽERA
Odluka o ograničavanju kretanja donijela je brojne nedoumice i pitanja građana, a na jedno od njihovih pitanja, koje se odnosi na izdavanje propusnice od strane Stožera civilne zaštite grada Kaštela, odgovorio je sam Stožer, uputivši svim zainteresiranima obavijest o načinu podnošenja zahtjeva.

- Zahtjeve za propusnice kojima se dozvoljava kretanje izvan mjesta  prebivališta građani trebaju poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obrazac zahtjeva mora biti potpuno ispunjen sa izjavom o odgovornosti.

Grad Kaštela daje propusnice isključivo za zahtjeve po osnovi točke II e Odluke o zabrani, odnosno po osnovi obiteljskih razloga., a to su uglavnom skrb o djeci i starijim, nemoćnim osobama.

Molimo na zahtjevu napisati broj mobitela za kontakt, a obrađeni zahtjev sa propusnicom dostavit će se na mail adresu podnositelja zahtjeva – naveli su u obavijesti.

Posebno je naglašeno da gradski Stožer civilne zaštite ne izdaje propusnice za potrebe kretanja na osnovu radnih odnosa i obavljanja različitih djelatnosti, već za to propusnice izdaju pravne osobe, odnosno poslodavci. Gradski Stožer ne izdaje propusnice niti za potrebe medicinskih pregleda i zahvata u drugim gradovima, već propusnice za tu svrhu izdaju obiteljski liječnici.

Obrazac propusnice možete skinuti OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij