hren
 

NA ZNANJE NADLEŽNIMA
Bez obzira radi li se o umjetničkoj instalaciji, sarkazmu povezanom sa stanjem u Kaštelanskom zaljevu, bezobrazluku, šali ili besposleni pop i jariće krsti, „otvoreni WC“ instaliran na velikom mulu u Kaštel Kambelovcu, izazvao je nezadovoljstvo građana, a nas naveo da pozovemo nadležne da ga što prije uklone.

WC školjka i pripadajući vodokotlić, osvanuo je na kambelovskom mulu, na vanjskom dijelu Torcidinog murala, prije približno tjedan dana, a tko ih je postavio, u široj se javnosti ne zna.

Kakve god bile namjere autora ove nesvakidašnje instalacije, sve skupa je pokvarilo onu općenitu sliku tog prostora s ribarskim brodicama, a trebali bi se zabrinuti što se ne poduzima ništa da se oni uklone.

- Ako se uzme u obzir da je taj WC, u večernjim satima, unatoč zabrani okupljanja, centralno mjesto oko kojeg se okupljaju različite osobe s ponekim promilom alkohola više, ali i specifičnim ponašanjima za osobe pod djelovanjem različitih opijata, osim gradskih službi posla bi na tom mjestu mogli  imati i službenici zaduženi za red i mir te poštivanje mjera donesenih zbog koronavirusa – poručila je jedna Kambelovčanka, uputivši putem naših stranica apel građana za uklanjanjem WC-a.

Foto: PGK


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij