hren
 

PODJELA SPREMNIKA KUĆANSTVIMA NASTAVIT ĆE SE UZ PRIDRŽAVANJE MJERA PREVENCIJE
Iz preventivnih razloga, a sukladno preporukama koje je obavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo i naputka Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, gradska komunalna tvrtka „Zeleno i modro“ do daljnjeg neće primati korisnike.

Sve potrebne informacije i rješavanje zahtjeva mogu se dobiti putem telefona na brojeve: 021 /535 068 i 021/ 613 471 te putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz tvrtke napominju kako će se u Kaštelima nastaviti podjela spremnika kućanstvima do daljnjega i to planiranom dinamikom uz pridržavanje mjera prevencije.
S toga, mole korisnike koji primaju spremnike da održavaju propisanu udaljenost od djelatnika Zeleno i modro te da se ne upuštaju u nepotrebnu komunikaciju.

Sve informacije u vezi postupanja s kantama i otpadom korisnici će dobiti u papirnatom obliku u kojem će biti istaknut kalendar pražnjenja spremnika, postupanje sa određenim vrstama otpada i način primopredaje spremnika. Također, mole se građani da ponuđenu izjavu i ugovor o korištenju spremnika potpišu s vlastitom kemijskom olovkom.

Isto tako, reciklažno dvorište će do daljnjega nastaviti s radom, ali se moli korisnike da poštuju upute djelatnika  te da održavaju propisanu udaljenost od djelatnika. Osobe koje koriste usluge reciklažnog dvorišta dužne su samostalno razvrstati otpad po vrsti, svojstvu i agregatnom stanju te ih sami spremiti u odgovarajuće spremnike. Spremnici su jasno označeni natpisom vrste otpada za koju su namijenjeni.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij