hren

SMS-OM DO PREGLEDA BEZ ČEKANJA U AMBULANTI
Sustav  pod nazivom „necekam.com“, koji omogućuje naručivanje pedijatrijskog pregleda sms-om, čime se smanjuju gužve u čekaonicama pedijatrijskih ambulanti,  u pojedinim gradovima u Hrvatskoj zaživio je još prošle godine, a svoje poklonike među pedijatrima odnedavno je našao i u jednoj kaštelanskoj ambulanti.

Riječ je o pedijatrijskoj ordinaciji  dr. Alide Čelić-Rogulj u Kaštel Starom,  gdje su zbog velikog broja malih pacijenata, gužve do sada bile svakodnevna pojava pa se i djelatnici i roditelji koji su nam s radošću javili ovu vijest, nadaju jednostavnijem dovođenju djeteta na pregled.

Sustav funkcionira tako da kada se putem sms-a ili osobno naručite kod vašeg pedijatra, upisani ste na listu čekanja, te dobivate povratnu informaciju koji ste trenutno na redu. Sa svakim obrađenim pacijentom, sustav vas sms porukom obavještava koji ste na redu u tom trenutku.

Kako bi susatav funkcionirao potrebno je poštivati i određena pravila, kao što su otkazivanje prijave ako nećete doći, te da od kuće krenete uvažavajući očekivano vrijeme koje ste dobili u obavijesti mobitelom i stvarno vrijeme koje je potrebno da stignete točno u ordinaciju.

Ova usluga za pedijatre je besplatna, dok naručitelj prilikom prijave kod liječnika plaća prvi sms, a sve sms obavijesti i sms vašeg otkazivanja prijave su besplatni.

Ukoliko roditelji nisu  zainteresirani za viritualnu čekaonicu, a liječnik je koristi, isti  mogu ostaviti kao i do sada, knjižicu u čekaonici te čekati svoj red.

Više o sustavu „necekam.com“, načinima i uvjetima korištenja, možete saznati na LINKU 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij