hren

ZA BOLJI ŽIVOT MLADE KAŠTELANKE
Da život piše i sretne i tužne, vesele i teške romane, svima je dobro znano pa je tako napisao i težak roman od života mlade Vanje Pračer, a kakav će biti nastavak tog romana ovisit će u mnogo čemu i o dobrim ljudima, koje je humanitarna udruga Srce za srce Kaštela pozvala da se uključe u humanitarnu akciju „Korak nade za Vanju“.

Udruga Srce za srce Kaštela odlučila se na organiziranje humanitarne akcije kako bi se prikupilo 208 tisuća kuna potrebnih za robotsku neurorehabilitaciju Vanje Pračer u poliklinici Glavić u Zagrebu.

- Vanja Pračer hodala je hrabro, veselo kroz život, bila je puna želja i planova, no onda je, malo prije njenog 17. rođendana, bolest sve zaustavila.  Oboljela je od autoimunog sistemskog lupusa , danima se borila za život i na žalost, ostala je prikovana za invalidska kolica i hodalicu. Pomozite našoj sugrađanki da zakorači u svjetliju budućnost – navode u udruzi Srce za srce.

I zbog toga su pozvali sve humane Kaštelanke i Kaštelane, kao i sve druge ljude dobre volje izvan Kaštela  da im se pridruže u prikupljanju potrebnih sredstava.

Svi koji se žele priključiti akciji i prema mogućnostima donirati sredstva za Vanjinu rehabilitaciju, to mogu učiniti uplatom na račun kod HPB-a  IBAN HR61 23900011500169248

Akcija će trajati od 2. ožujka do 30. svibnja ove godine.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij